Sayfalar

Web Sitesi Fiyatları Neye Göre Değişir

Web Sitesi Fiyatları Neye Göre Belirlenir, Web Sitesi Fiyatları Neye Göre Değişir ve Web Tasarım Fiyatları Nasıl Belirlenir gibi sorular hem tasarımcıların hemde web tasarım yaptırmak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan biri.

Web Sitesi Fiyatları Neye Göre Değişir


Bir web sitesi projesi hazırlanırken bir çok etmen göz önünde bulundurularak bu iş yapılır. Kodlama yapısından görünümüne kadar bir çok etmen bulunmakta. Bir site yaptırılırken, fiyat site yapımına ne kadar uğraşıldığı ile doğru orantılı olarak web site fiyatları belirlenir. Biraz açacak olursak bir site projesinde, bu işi yapan kişi sayısı ne kadar az ise bu sitenin fiyatı da bu doğrultuda artacaktır. Birde site için harcana maliyetler var. Bu maliyetler, hosting ücretleri, domain ücretleri, ve diğer site içi ücretler. Bu ücretler çok düşükse site için harcana  para az olacağı için web site fiyatları da düşecektir. Kısacası  Web Sitesi Fiyatları Neye Göre Değişir diyorsanız, birincisi maliyetler, ikincisi işin işlem boyutu, üçüncüsü ile bu işi yapan sayısının oranı.

1 yorum:

  1. Fiyatlar genellikle uğraşıldığı zamana göre değişir. yani bir siteye ne kadar emek verilirse fiyatı o kadar artar. Mesela hazır bir site kurulumu çok düşük fiyata sahip olabilirken, sıfırdan bir tasarım yapılan bir proje pahalı olabilir.

    YanıtlaSil