Sayfalar

SEO İçin En İyi Yazılım Dili Hangisi

SEO İçin En İyi Yazılım Dili Hangisi

SEO açısından eklenti avantajları olan wordpress kullanmak istiyorsanız php diline hakim olmalısınız. Ancak eklentileri belli bir seviyede kullanmalı, sitenizi ağırlaştırmasını engellemelisiniz. Ancak belirtmekte fayda var, wordpress kullanacaksanız hazır temaları kullanmanızı önermiyoruz. Hazır temalar birçok web sitesi tarafından kullanılıyor olabilir ve bu da özgün olmanızı engeller. Aynı şekilde hazır paket web yazılımlarını da tercih etmemelisiniz. Kodlama biliyorsanız web sitenizi kendiniz yapmalı, bilmiyorsanız de işi profesyonellere bırakmalısınız.

Programlama Dili Öğrenmek


Bir program geliştirebilmeniz için önce makinelerle iletişim kurmanız gerekir. Programlama dilleri bu iletişimi sağlamamıza yardımcı olurlar. Nasıl ki bir gündelik yaşantımızda konuştuğumuz dili öğrenmek bir süreç ise programlama dillerini de öğrenmek süreç gerektirir. Adım adım heceleyerek programlama dilinin mantığını, makinelerin bu dilde oluşturulan satırlara verdiği tepkileri öğrenmeniz gerekir.

İyi bir seo uzmanı Google'un neler istediğini ve kullanıcılara olan saygısını iyi bilmelidir. Gerçek bir seo uzmanı ziyaretçilere değer veren ve Google'un politika kurallarına saygılı olandır.

Programlama dilleri nelerdir?


1) Python

2) Java: Java

3) Ruby

4) HTML: HTML

5) Javascript

6) C Dili

7) C ++: C ++

8) PHP

9) SQL 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder