Sayfalar

Venom 2 ne zaman çıkacak

Venom 2 ne zaman çıkacak, çıkacak mı gibi sorular filmin hayranları tarafından en çok sorulan soru oldu. Venom filminin 2. Serisinin çıkıp çıkmayacağı dedikodularına cavabı filmin senaristi Jeff Pinkner tarafında verilmiş durumda.

Sony firması henüz resmi bir açıklama yapmamasına karşın Tom Hardy 2. Filmde de izleyecek gibi görüyoruz. Ayrıca yapılan dedikodularda Spider-Man karakteri venom ile buluşabileceği konuşuluyor.

850 milyon dolarlık bir hasılat yapan Venom filmi, en çok gişe yapan filmlerden ilk beşe girmiş durumda. Bir röportajda Pinkner Venom 2 filmi hakkında pek bir bilgi paylaşmasa da filmin geleceği kesinleşmiş gibi görünüyor. Ayrıca gelecek film ile ilgili olarak..

Sürprizler olacağını ancak Spider-Man filmde olacak mı gibi bir açıklama yapmaktan geri durdu. Venom 2 ne zaman çıkacak diye merak edenlere Venom 2 çıkacak ancak tam tarih maalesef belli değil. Bir tahminde bulunmak gerekire Venom 2 filmi 2020 yılında gelmesi muhtemel.

venom 2 , venom 2 ne zaman çıkacak ,venom 2 ne zaman, venom 2 çıkacak mı, venom 2 film olacak mı, venom 2 gelecek mi, venom 2 var mı"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder