Sayfalar

Korku kapanı 7 ne zaman çıkacak

Korku kapanı 7 ne zaman çıkacak , çıkacak mı gibi sorular film severler tarafından son zamanlarda çok merak edilen konu oldu. Süper bir seri yakalayan korku kapanı filmi ile ilgili yeni gelişmeler mevcut. Filmin 7. Serisi ile ilgili yabancı haber kaynaklarından ve forumlardan yakın bir tarihte çıkacağı konuşuluyor.

Filmin çıkış tarihlerine şöyle bir baktığımızda; ilk film 2003 yılında vizyona girmiş, ikinci film Korku Kapani 2: Ölüm Çikmazi adıyla 2007 yılında, üçüncü film Korku Kapani 3: Ölüme Terkedis 2009 yılında, Korku Kapani 4: Kanli Baslangiç adıyla 4. Film , 2012 senesinde Korku Kapani 5: Kanli Parti ile 5. Film ve 2014yılında Korku Kapani 6: Son Care ismi ile 6. Film vizyona girmiş durumda.

Yeni film yani korku kapanı 7 ne zaman çıkacak sorunsun cevabı net olmamakla birlikte, yapımcılar tarafından müjdelenmiş durumda ancak kesin bir tarih verilmiyor. İmdb ve ünlü film sitelerinden araştırdığımda filmin yapım aşamasında olduğu görülmekte.

Korku kapanı 7 filmin vizyon tarihi muhtemelen 2021veya 2023 yılı başlangıcı olarak tahmin etmek yanlış bir seçim olmayacaktır. Bu muhteşem korku filmini özlemle ve hasretle beklemekteyiz.


Korku kapanı 7, korku kapanı 7 ne zaman, korku kapanı 7 ne zaman çıkacak, korku kapanı 7 vizyon tarihi, korku kapanı 7 ne zaman vizyonda, korku kapanı 7 filmi, korku kapanı 7 çıkacak mı, korku kapanı 7 çıkış tarihi, korku kapanı 7 film hakkında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder