Sayfalar

Buz Devri 6 Ne Zaman Çıkacak

Muhteşem bir animasyon serisi olan buz devri filminin 6. Seri çıkacak mı ve ne zaman çıkacak gibi bir çok soru yanıtını arıyor. Çıktığı ilk günden beri izleyici kitlesini arttırarak yoluna devam eden buz devri filminin vizyon tarihi belli oldu mu?

En çok izlenen ve sevilen film serilerine baktığımızda hep 1 veya 2 yıl gibi bir süre sonra yeni bir film çıkardıklarını görüyoruz. Özellikle filmin her yaştan bu kadar fazla takipçisinin olmasının ardında tükçe seslendirme ekibi yatmaktadır. Alanında ve kariyerinde başarılı olan sinema sanatçılarımız olamasaydı bu film serisinin tadı tuzu olamazdı herhalde.

Bu muhteşem animasyon filmin geçmişine şöyle bir baktığımızda, ilk film 2003 yılında vizyona girmiş, buz devri filminin son serisi olan buz devri 5: Büyük Çarpışma filmi 2016 yılında vizyondaydı. Peki buz devri 6 filmi ne zaman çıkacak.

Buz devri filmin çıkış tarihini araştırdığımızda , en bütük sinema siteleri, bloglar, film forumları ve dünyanın en büyük sinema puanlama ve bilgi sitesi İMDB verilerine göre film şuan yapım aşamasında görünüyor. Filmin yapımcılarından ve senaristlerden resmi bir açıklama bulunmazken. Edindiğimiz bilgilere göre Buz Devri 6 2020 yılında çıkacak gibi görünüyor.



buz devri 6, buz devri, buz devri 6 ne zaman çıkacak, buz devri 6 çıkacak mı, buz devri 6 ne zaman, buz devri 6 vizyon tarihi, buz devri 6 var mı, buz devri 6 hakkında bilgi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder