Sayfalar

Uyumsuz Serisi Yandaş Bölüm 2 Çıkacak Mı ?

 UYUMSUZ SERİSİ YANDAŞ BÖLÜM 2 


Uyumsuz filmi ile başlayan seriyi Uyumsuz Serisi: Kuralsız takip ederken son film Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 olarak toplam 3 seriden oluşuyor.
 Macera, Bilim-Kurgu, Aksiyon, 3 Boyutlu kategorisinde yer alan film sinema dünyasındaki en iyi seri filmler arasına girmeyi başardı. Aralık 2018’de Lionsgate’in bahsettiği bir açıklaması dikkate alındığında, Roth’ın Divergent Serisinin sonuçlarının hiçbir zaman çıkmayacağı anlaşılıyor. Allegiant, Part 2 ve Divergent Series: Ascendant asla yapılmayacak. Uzun süredir hayranları bu filmleri bekliyordu, ama stüdyodan kötü kararlar geldi. Film çıkmayacak.

 İleride bu film ile ilgili yeni haberler olursa, videonun açıklama kısmındaki linkte paylaşım yapacağız. Yorum yapmayı unutmayın : ) Hoşçakalın : )


uyumsuz serisi yandaş bölüm 2 ne zaman vizyona girecek,uyumsuz serisi yandaş bölüm 2,uyumsuz serisi yandaş bölüm 2 ne zaman,uyumsuz serisi yandaş bölüm 2 ne zaman çıkacak,uyumsuz 4 ne zaman çıkacak,uyumsuz 4 yandaş bölüm 2 ne zaman çıkacak,yandaş bölüm 2 ne zaman sinemalarda,yandaş 2 ne zaman vizyona girecek türkiyede,uyumsuz serisi,uyumsuz serisi yandaş 2,fragman,20th century fox,sinema,uyumsuz 4,uyumsuz 4 çıkacak mı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder