Sayfalar

Captain Marvel 2 Ne Zaman Çıkacak

2019'da vizyona giren filmde, eski bir Amerikan Hava Kuvvetleri pilotu olan Carol Danvers, talihsiz bir şekilde kaza geçirir ve hafızasını kaybeder. Bu kaza da son teknoloji olan Kree uçağının patlaması sonucunda içindeki enerjinin tamamı Carol’a aktarılır. Transformasyon yeteneğini kazanmış olan Carol, kısa sürede gücünü keşfeder ve bu gücü iyilik için kullanmak ister. Filmin kabaca konusu bu şekildeydi.

Marvel’dan yapılan duyuruda yeni filmin çekileceğine yönelik açıklamalar yapıldı. Ayrıca, internete bulduğum bir haberde, Captain Marvel 2 filminin 6 mayıs 2022 yılında sinemalarda olacağı görünüyor. Bu haber doğruysa, film 2022 yılında gelecek. Filmin konusu ve oyuncu kadrosunda bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil.

Captain Marvel 2 ile ilgili yeni haberler geldikçe bu video altına eklemeler yapılacaktır. Verebileceğim bilgiler bu şekilde, bana destek olmak için, videoyu beğenmeyi, yorum yapmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın. Sevgi ile kalın, hoşçakalın :)



Captain Marvel 2,Captain Marvel 2 ne zaman çıkacak,Captain Marvel 2 çıkacak mı,Captain Marvel 2 vizyon tarihi,Captain Marvel 2 ne zaman vizyona girecek,Captain Marvel 2 çıkış tarihi,Captain Marvel 2 filmi,Captain Marvel,Marvel,Marvel filmi,film haberleri,filmler,film,sinema,movie,movies,news,movies news,captain marvel,brie larson,avengers,eğlence,kaptan marvel,kaptan marvel 2,captain marvel fragman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder